ATT TÄNKA PÅ INNAN NI KOMMER

Då smittspridningen för COVID-19 fortfarande är ett hot, har vi gjort några större förändringar i hur vi arbetar på Barbarella. Läs igenom följande information innan ni ger er iväg för att besöka oss.

Tidsbokning går alltid först. Då vi vill minimera att ha mycket folk i studion samtidigt ser vi främst att ni bokar en tid för att pierca er. Drop-in kan komma att ske, men endast i mån av tid och att vi känner att personen i fråga är införstådd med gällande regler och restriktioner vi arbetar med.

Ta med giltig legitimation. Även om ni uppvisat legitimation vid ett tidigare besök, ha alltid med giltig legitimation. Har man ingen legitimation med sig vid bokad tid så om-avbokas tiden och man kan bli debiterad fullpris.
För kunder under 18 år fyllda skall både kund och målsman ha med giltig legitimation. Mer info hittar ni här.

Inga vänner eller partners. Då vi vill minimera eventuell smittspridning och bibehålla bra avstånd mellan våra kunder ber vi er komma in på egen hand. Undantag görs för 1 förälder vid piercings för personer under 18 år fyllda.

Önskas en specifik piercare? Ring innan ni bokar en tid för att få reda på deras schema. Vi ska göra vårt bästa för att tillgodose er önskan vid er bokning.

Ät innan, kom nykter. Vi ber alla kunder att ha ätit något inom 2 timmar innan en bokning, då det minskar risken att bli illamående eller svimfärdig. Om ni inte har ätit innan ni kommer in för att pierca er, så kommer vi sannolikt att skicka iväg er för en bit. Det hjälper. På riktigt.

Vi begär att alla kunder är nyktra och drogfria för alla piercings. Vi utför inga tjänster till personer under påverkan av alkohol eller narkotika.

Kom i tid! Om ni är mer än 5 minuter blir ni satta som drop-in och vi piercar er endast i mån av tid. Ni kan även komma att bli debiterade fullpris för missad tid. Vi ser även gärna att ni inte kommer in tidigare än 15-20min innan er bokning, då vi kanske inte har plats för er att vänta i studion. Parkering nära studion kan vara knepigt, så se till att vara ute i god tid.

Om ni känner er sjuk, se till att omboka. Vi behöver troligtvis inte säga det till er, men om ni nyligen varit sjuk, eller upplevt något av följande symptom: hosta, andningssvårighet, feber, frossa, muskelvärk eller tappad smak eller luktsinne – kom inte in! Kommer ni in till er bokade tid och uppvisar tecken på att vara sjuk, så kommer ni inte att få vistas i studion. Är ni osäker, omboka er tid. Vi ska ingenstans!

Lyssna till din piercare. Hen kommer visa vart du kan hänga/ställa ifrån dig personliga tillhörigheter INNAN du sätter ned någonting.

Mobiltelefon av. Stäng av din mobil eller sätt den på ljudlös och ha den i väska eller jackficka.

Smink är fienden. Vid piercings i ansikte, undvik smink.

Har ni långt hår? Undvik hårprodukter och ha håret uppsatt redan när ni kommer om ni skall göra en piercing i ansikte, öron, nacke. Se annars till att ha med hårsnodd så att ni kan sätta upp det på plats.

Bedövning? Vi använder ingen form av bedövning när vi utför piercings, då det inte gör så ont att det behövs.
Har ni använt någon form av bedövning själva, t.ex. Emla, så kommer vi inte att utföra någon piercing och ni kan komma att bli debiterade fullpris för tiden.

Barnvagn eller småbarn? Under rådande omständigheter, då vi inte utför piercings på personer under 15 år fyllda, ser vi gärna att ni lämnar barnvagnar och småbarn hemma eller med sällskap utanför studion som kan ta hand om dem. Då vi är en arbetsplats så kan vi inte hålla uppsikt över era barn och kan heller inte tillåta dem springa omkring i lokalen, ta på allting eller rulla runt på golvet. Detta är för allas hälsa, säkerhet och trevnad.

Gravid eller ammar? Vi utför inga piercings eller modifikationer på gravida personer eller inom 3 månader efter födsel, med undantag för bröstvårtor där vi inte utför någon piercing under den tid man ammar.