BOKA TID

Vi arbetar aktivt för att erbjuda våra tjänster på ett säkert sätt till våra kunder under denna globala pandemi, därför är det endast tidsbokning som gäller för att pierca sig. Drop-in kan ske, men endast i mån av tid och att vi känner att personen i fråga har lämplig kunskap om gällande regler.

Alla bokningar är schemalagda på 30 minuter.
Då det är papper som skall fyllas i och smycken som skall väljas ser vi gärna att ni kommer 15min innan utsatt tid, speciellt om ni är osäkra på placeringar och vad för smycke ni vill börja med, så att ni inte går miste om er tid. Pris för våra tjänster hittar ni på vår Priser-sida. Var noga med att ni kan visa upp giltig legitimation och har rätt ålder för det ni vill göra, som står skrivet under Åldersgränser och I.D..

Innan ni gör er bokning, var noga med att läsa igenom vår Att Tänka På Innan Ni Kommer In-sida, där ni kan se vilka förändringar man kan förvänta sig gällande våra nya riktlinjer.
Alla bokningar görs online, via länken nedan. Vi tar inga bokningar via telefon eller mail.

Var uppmärksam på att följande gäller i studion:

LEGITIMATION!
Ta med giltig fotolegitimation, t.ex. ID-kort, körkort eller pass.
Detta gäller för både kund och målsman för underåriga kunder.

Har ni glömt legitimation kan ni bli debiterade fullpris.

EN TID GÄLLER FÖR EN PERSON/PIERCING!
Är ni flera som vill pierca er så är det viktigt att ni bokar separata tider, annars kanske någon blir utan.

Inga vänner eller partners. Då vi vill minimera eventuell smittspridning och bibehålla bra avstånd mellan våra kunder ber vi er komma in på egen hand. Undantag görs för 1 förälder vid piercings för personer under 18 år fyllda.

Önskas en specifik piercare? Ring innan ni bokar en tid för att få reda på deras schema. Vi ska göra vårt bästa för att tillgodose er önskan vid er bokning.

Bedövning? Vi använder ingen form av bedövning när vi utför piercings, då det inte gör så ont att det behövs.
Har ni använt någon form av bedövning själva, t.ex. Emla, så kommer vi inte att utföra någon piercing och ni kan komma att bli debiterade fullpris för tiden.

Kom i tid! Om ni är mer än 5 minuter sena sätts ni som drop-in och då piercar vi er endast i mån av tid. Ni kan även komma att bli debiterade fullpris för missad tid. Vi ser även gärna att ni inte kommer in tidigare än 15-20min innan er bokning, då vi kanske inte har plats för er att vänta i studion. Parkering nära studion kan vara knepigt, så se till att vara ute i god tid.

Om ni måste omboka eller avboka er tid, skall det göras senast 24 timmar innan er bokade tid. Bokningar som inte avbokas i tid debiteras fullt pris.

Om ni känner er sjuk eller krasslig, omboka. Det säger sig självt.

Gravid eller ammar? Vi utför inga piercings eller modifikationer på gravida personer eller inom 3 månader efter födsel, med undantag för bröstvårtor där vi inte utför någon piercing under den tid man ammar.

Vid bokning online var vänlig uppge följande:

  • För- och efternamn på den person som skall pierca sig. Stämmer inte namnet på bokningen med namnet på legitimationen kan ni gå miste om er tid.
    Föräldrar skall således uppge sitt barns namn om det är barnet som skall pierca sig.
  • Mobilnummer till den person som skall pierca sig.
  • I Meddelande-fältet – var vänlig uppge ålder på den person som skall pierca sig.

Ni hittar oss på TREDJE LÅNGGATAN 31 i Göteborg och endast där.

LÄNKEN NEDAN GÄLLER FÖR BOKNING 

Boka tid