GENITAL

Så du funderar på att skaffa en genitalpiercing? Låt oss först skingra eventuella missuppfattningar du kanske har. I motsats till deras skrämmande rykte, så är genitala piercings generellt mindre smärtsamma än andra piercings och har oftast lättare att läka. Många tänker på sina genitala delar som ”smutsiga” och att de har lättare att få infektioner, men sanningen är faktiskt tvärt om. Tack vare den ökade blodgenomströmningen och snabbheten i läkning, så är genitala piercings minst benägna att få infektioner. De är heller inte utsatta för de bakterier som finns i din dagliga miljö som t.ex. en örsnibb är, då de är skyddade av dina kläder.

Om du funderar över skötselråd kan du titta i både den allmänna och den genitala sektionen under Skötselråd.

Du kan med fördel ställa dig själv några frågor när du funderar över att skaffa en genital piercing. Det är viktigt att fundera på vad du vill få ut av din piercing. Är det mest för dekoration eller stimulans? Är det för din njutning eller för din partner(s)? Har du ett långsiktigt mål eller ett projekt i tankarna?

Förhoppningsvis finner du de svar du söker i våra sektioner och mer än så.
Skulle du behöva mer information eller om du har några obesvarade frågor, tveka inte att ringa vår studio eller maila till oss.

 

FÖR MER INFO, TRYCK PÅ RESPEKTIVE BILD

KVINNLIG GENITAL  MANLIG GENITAL

<- Tillbaka till Piercings