ANSIKTE

Om du funderar på en ansiktspiercing har du uppenbarligen bestämt dig för att visa upp din piercade identitet för allmänheten. Hur litet smycke du än har, så finns det inget sätt att dölja en piercing i ansiktet under de första månaderna av läkningen. Efter läkningen kan du använda genomskinliga plastretainers för att ”dölja” den. Denna sektion är för er som är redo att bli synligt märkta och för er vars jobb och/eller föräldrar inte tar illa upp.

Samla information innan du bestämmer dig för att dekorera ditt ansikte. Även om många piercings i ansiktet läker snabbt och enkelt, så är en infektion eller ärrvävnad i ansiktet inte en vacker syn. Skaffa info först, tänk efter innan du agerar och underskatta inte hur mycket ett smycke kan ändra människors uppfattning om dig. Med en piercing i ansiktet blir du automatiskt ett posterface för allmänhetens reaktioner mot bodypiercing. Var beredd på det, även om det är negativt, så är det officiellt. Ha i åtanke vilka dörrar du öppnar och stänger med en liten ring eller glittrig sten.

Ansiktspiercings kan förhöja dina ögon, accentuera dina läppar, ge dig den där läskiga looken du alltid velat ha, eller bara ge dig en touch av mystik. De är som sagt oftast lätta att skaffa och läka. Men, som med vilken annan kroppsmodifikation, fundera över hur din piercing kan komma att påverka din livsstil, både fysiskt och socialt, innan du sätter dig på britsen.

Ögonbryn  Earl  Näsvinge  Septum

<- Tillbaka till Piercings